100% Natuurlijk product

De smaak en geur van sperma

Sperma is voor mannen een belangrijk onderdeel van seks. Niet iedere partner vindt het echter lekker om sperma door te slikken. Vaak komt dit door de smaak en geur van sperma. Om het slikken van sperma voor uw partner aangenamer te maken kunt u hier als man iets aan doen.

Is sperma slikken gezond?
Sperma bestaat voor 90% uit water en voor 10% uit hoogwaardige voedingswaarden als mineralen (zink), calcium, kalium, fructose, magnesium en proteïnen, die erg gezond zijn voor het vrouwelijke lichaam. Het draagt zelfs bij aan gezonder haar en helpt tegen depressies en stress. Afgezien van dat het soms niet zo lekker smaakt kan het doorslikken van sperma dus geen kwaad.

Hoe ruikt en smaakt sperma?
De geur en smaak van sperma verschilt per persoon. Bij de een zal het sperma veel sterker smaken en ruiken dan bij de ander. Over het algemeen zou sperma moeten smaken naar kastanjes en ruiken naar kastanjebloesem. Klinkt niet verkeerd maar de smaak hiervan is over het algemeen vrij bitter.

Voeding die invloed heeft op de smaak van sperma
Voor een goede smaak is het van belang gezond te eten, niet te roken en matig te zijn met het gebruik van alcohol. Voedingsmiddelen die de smaak van sperma kunnen beïnvloeden zijn:

  • Suikerhoudende producten: Appelsap, druivensap, honing en vanille extracten.
  • Fruit: Banaan, nectarines, peren, kiwi, sinaasappels, pruimen, appels, citroenen grapefruits, ananas, mango's en peulvruchten.
  • Water: Water zuivert het lichaam, waardoor het sperma minder afvalstoffen zal bevatten. Door veel water te drinken produceert het lichaam minder sterk smakende sperma.
  • Vezel houdende producten en graan- producten: Rijst, maïs, brood, roggebrood, crackers, knäckebröd, popcorn, en beschuit.

Producten die een negatieve invloed hebben op de smaak zijn: Rauw/rood vlees, zuivelproducten, asperges, broccoli, spruitjes, vet voedsel, sterke kruiden, uien, knoflook, koffie, chocolade, alcohol, tabak, drugs en vis.

Meer Sperma draagt bij aan een aangename smaak en geur van uw sperma!
Meer Sperma verbetert de spermaproductie en de kwaliteit van het sperma. Maar Meer Sperma heeft ook een positieve invloed op de smaak en geur van het sperma. Maak orale seks dus prettiger voor uw partner en gebruik Meer Sperma!