100% Natuurlijk product

Geen sperma spuiten tijdens een orgasme

De ene man spuit meer sperma tijdens de zaadlozing dan de andere. Ook komt het voor dat er helemaal geen sperma vrijkomt tijdens een orgasme. Veel mannen zien de ejaculatie als het orgasme. Hoewel deze twee zaken vaak wel met elkaar in verbinding staan, zijn het toch twee aparte dingen die ook zeker los van elkaar kunnen optreden.

Klaarkomen zonder sperma
Een orgasme krijgen zonder sperma wordt ook wel droog klaarkomen genoemd. De medische term hiervoor is retrograde ejaculatie of retrospermie. Mannen die droog klaarkomen voelen wel de seksuele opwinding maar er komt geen ejaculatie zoals dat bij een ‘normaal’ orgasme wel plaatsvindt.
Let op: het is niet zo dat iemand die geen sperma spuit geen vrouw kan bevruchten. Een bevruchting kan al ontstaan uit zaadcellen in het voorvocht, gebruik dus evengoed een voorbehoedsmiddel.

Oorzaken van een orgasme zonder sperma
Droog klaarkomen is iets wat niet aangeleerd kan worden maar vaak een lichamelijke oorzaak heeft.
Tijdens een zaadlozing komen er wel 300 miljoen zaadcellen vrij. Dit is echter maar 5% van het sperma, voor de rest bestaat sperma uit vocht. Dit vocht wordt gemaakt door de prostaat en de zaadblaasjes. Wanneer de prostaat niet optimaal werkt kan het voor komen dat er zeer weinig vocht aangemaakt wordt. Het lijkt dan of er geen sperma gespoten wordt.

Een andere oorzaak van droog klaarkomen kan het niet goed afsluiten van de blaasingang zijn. Normaal gesproken wordt bij een orgasme de blaasingang afgesloten. Dit om te voorkomen dat het sperma de blaas inloopt, in plaats daarvan wordt het sperma via de urine buis uit de penis geperst. Wanneer tijdens een orgasme de blaasingang niet afgesloten wordt komt het sperma of een deel hiervan in de blaas. Er wordt in dit geval dus wel sperma geproduceerd maar het komt er alleen niet uit. Het is echter niet gevaarlijk als sperma in de blaas terecht komt. Dit wordt met de urine weer uitgeplast. De urine zal daardoor wat troebeler zien.

Wat kun je doen tegen droog klaarkomen?
Mannen hechten veel waarde aan de hoeveelheid sperma die zij spuiten. Veel sperma produceren is geen probleem met Meer Sperma. Meer Sperma verhoogt de productie van spermavocht en zaadcellen. Hierdoor zal uw sperma meer volume hebben.

Meer Sperma bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Een van de belangrijkste ingrediënten voor een algehele seksuele gezondheid is Zink. Zink is van belang voor een goede werking van de prostaat. De prostaat is op zijn beurt weer nodig voor de aanmaak van vocht om spermacellen te kunnen vervoeren. De prostaat regelt ook de zuurgraad van het sperma en het volume van het spermavocht. Meer Sperma draagt bij aan een goede werking van de prostaat en het verhogen van de spermaproductie.