100% Natuurlijk product

potten
  • Meer sperma spuiten
  • Veel sperma bij iedere lozing
  • Harde erectie en intens orgasme

Vragen over Meer Sperma? Veelgestelde vragen leest u hier

Vragen over Meer Sperma kunt u ons stellen via telefoon of e-mail. Lees voordat u contact met ons opneemt eerst deze veel gestelde vragen door over het gebruik van Meer Sperma, ingrediënten, uw bestelling, levering en betaalmethoden. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt Meer Sperma?

De natuurlijke ingrediënten in Meer Sperma bevorderen de aanmaak van spermacellen in de testikels. Doordat de doorbloeding van de genitaliën verbeterd wordt, kunnen de bloedvaten meer bloed transporteren. Dit werkt bevorderend voor de spermaproductie in de testikels. Bovendien wordt het vermogen om een erectie te krijgen verbeterd. Meer Sperma zorgt dat het energieniveau wordt verhoogd, wat een directe invloed heeft op het uithoudingsniveau tijdens de seks.
De ingrediënten in Meer Sperma zorgen ervoor dat de mobiliteit en snelheid van het sperma wordt versterkt. Bij het klaarkomen zult u meer sperma spuiten zodat de kans op bevruchting flink wordt vergroot. Doordat de bloedtoevoer naar de penis en de erogene zones wordt bevorderd, gaan de bloedvaten openstaan en vullen zich beter met bloed. Hierdoor komen de zwellichamen meer onder druk te staan en gaan uitrekken, wat dus een hardere en dikkere erectie betekent.
Door Meer Sperma produceert u meer sperma dan ooit te voren. Als er meer sperma ter beschikking is voor de zaadlozing, beleeft u het orgasme ook heftiger en intenser.

Hoeveel Meer Sperma tabletten moet ik per dag nemen?

Meer Sperma is verkrijgbaar in een pot van 60 tabletten, dit is genoeg voor 1 maandkuur. Wij adviseren u dagelijks 2 tabletten in te nemen met voldoende water. Wij adviseren u de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Meer Sperma is een voedingssupplement en dient niet ter vervanging van een gezond en verantwoord voedingspatroon. Houd Meer Sperma buiten het bereik van kinderen.

Zijn er bijwerkingen aan het gebruik van Meer Sperma?

Meer Sperma is door zijn natuurlijke ingrediënten absoluut ongevaarlijk en veilig. U heeft voor het gebruik van Meer Sperma geen doktersrecept nodig. Meer Sperma is een voedingssupplement en dient gebruikt te worden ter ondersteuning en is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Mag ik Meer Sperma gebruiken in combinatie met andere middelen en/of medicijnen?

In principe heeft het gebruik van Meer Sperma geen effect op andere middelen of medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Meer Sperma? Raadpleeg dan uw arts.

Wat zijn de concrete effecten van Meer Sperma?

De 100% natuurlijke ingrediënten in Meer Sperma bevorderen de aanmaak van spermacellen in de testikels. De sperma productie zal verviervoudigen. Omdat er meer sperma ter beschikking is voor de zaadlozing, wordt de vruchtbaarheid groter en wordt het orgasme intenser. Meer Sperma zorgt dat het energieniveau wordt verhoogd, wat een directe invloed heeft op het uithoudingsniveau in bed. Een mannelijk orgasme duurt normaal 3 tot 10 seconden. Door gebruik van Meer Sperma zal het orgasme 6 tot 20 seconden duren. De Meer Sperma tabletten werken lust opwekkend en maken het orgasme twee keer zo lang.

Hoeveel kuren Meer Sperma moet ik nemen voor een zichtbaar resultaat?

Na één pot Meer Sperma merkt u al verschil. Hoe meer kuren u gebruikt, hoe groter de spermaproductie wordt. Voor een maximaal resultaat adviseren wij u om 3 tot 6 maanden met de kuur door te gaan.

Is het effect van Meer Sperma blijvend?

Het effect van Meer Sperma houdt in ieder geval aan zolang u de tabletten dagelijks blijft slikken. Stopt u met het gebruik van de Meer Sperma tabletten dan kan het bereikte effect langzaam verminderen. U kunt daarna gewoon weer opnieuw beginnen met het gebruik van Meer Sperma.

Werkt Meer Sperma verslavend?

Meer Sperma is niet verslavend. Er zijn geen ingrediënten toegevoegd die een verslavende werking hebben.

Hoe lang kan ik Meer Sperma na openen bewaren?

Op de verpakking van Meer Sperma staat de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op het etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie. Houd Meer Sperma buiten het bereik van kinderen.